7-daags CULI-BOULEN arrangement


Nieuw! In het seizoen 2018 gaan wij van start met een CULI-BOULEN week, een combinatie van “genieten” en “strijd” op de jeu-de-boules baan. Overdag heerlijk genieten op de jeu-de-boules baan en ’s avonds lekker culinair genieten. In 2018 organiseren wij deze week van zondag 17 juni t/m zaterdag 23 juni en van zondag 2 september t/m zaterdag 8 september.

Het arrangement begint op zondagavond met een welkomst apéritief en aansluitend een 3-gangendiner. Op maandag, woensdag en vrijdag gaan we ’s middags de strijd aan op de jeu-de-boules baan met aansluitend ’s avonds een 3-gangendiner. Op dinsdag en donderdag lekker uitrusten, en nog een leuke excursie. Het arrangement eindigt op zaterdagmorgen met koffie en wat lekkers. Geen verplichtingen, gewoon zelf bepalen waaraan je wel of niet mee wilt doen.

Dit 7-daagse arrangement biedt het volgende:

3x jeu-de-boulen met een hapje/drankje en leuke prijzen, 4x een 3-gangen menu (excl. drinken), 6 overnachtingen en enkele excursies.

De prijs van het arrangement is  € 175,– per persoon met eigen kampeermiddel.
Boult uw partner niet, dan is de prijs van het arrangement € 150,– per persoon.

Heeft u geen eigen kampeermiddel, dan is het mogelijk om op de camping een kampeerhut te huren. De prijs van het arrangement is dan:
– voor boulers € 225,– per persoon
– voor niet-boulers € 200,– per persoon

Dit arrangement organiseren wij in 2018 op de volgende data:

– zondag 17 juni t/m zaterdag 23 juni (week 25)
– zondag 2 september t/m zaterdag 8 september (week 36)

Heeft u nog vragen of lijkt dit u leuk, lekker en gezellig en wilt u zich opgeven voor dit arrangement, mail dan naar [email protected] of vul het reserveringsformulier in en geef bij “opmerkingen” aan dat u mee wilt doen met het CULI-BOULEN arrangement.

bellen kan natuurlijk ook: 0033 555 85 26 06 (nederlands gesproken).