Culinaire arrangementen


Kamperen, genieten van authentieke Franse gerechten, interessante excursies, gezelligheid….

Dat zijn toch wel de belangrijkste ingrediënten van onze culinaire arrangementen. U verblijft op onze camping met uw eigen caravan, tent of camper of in één van onze kampeerhutten of gites. Wij organiseren diverse interessante excursies in onze mooie omgeving en zorgen voor heerlijke authentieke Franse hoogstandjes in ons eigen restaurant. Dat kan eventueel in combinatie met jeu-de-boules of golf.

Gezellige Franse camping met Nederlandse eigenaren

Wij zijn een kleinschalige maar zeer gezellige camping in Zuid-Frankrijk waar je nog ouderwets vakantie viert. Een spelletje rummikub, een goed boek lezen, een duik in ons zwembad en heerlijk eten en drinken op ons terras. En dat in combinatie met zandstrand vlakbij en leuke uitstapjes naar gezellige dorpjes en markten. Op onze camping met Nederlandse eigenaren geniet je van én met elkaar. Onze gasten zijn echte levensgenieters! Maar ook tijdens de culinaire weken geldt; er zijn geen verplichtingen, gewoon zelf bepalen waar u aan mee doet. 

U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

Meer informatie, data en prijzen vindt u onder de arrangementen. 

Heeft u nog vragen of lijkt dit u leuk, lekker en gezellig en wilt u zich opgeven, mail dan naar [email protected] of vul het reserveringsformulier in en geef bij “opmerkingen” aan dat u mee wilt doen met het CULINAIR arrangement.

Bellen kan natuurlijk ook: 0033 555 85 26 06 (Nederlands gesproken).

Whatsapp en sms: 0033 6 85 22 54 78