7-daags CULI-GOLF arrangement


In 2014 zijn wij van start gegaan met een CULI-GOLF week, een combinatie van dubbel  “genieten“. Overdag heerlijk genieten op de golfbaan en ’s avonds lekker culinair genieten. In 2021 organiseren wij twee van deze weken en wel van zondag 9 mei t/m zaterdag 15 mei en van zondag 29 augustus t/m zaterdag 4 september.

Dit arrangement is voor alle speelniveau’s toegankelijk, of je nu geen, een lage of een hoge handicap hebt. Door de verschillende spelvormen is het de bedoeling dat we er met elkaar een gezellige en sportieve week van maken. De gezelligheid staat voorop!

In de nabije omgeving bevinden zich een aantal mooie golfbanen en er wordt in die week op drie banen gespeeld (Brive La Gaillarde, Aubazine, Souillac). Het arrangement begint op zondagavond met een welkomst apéritief en aansluitend een 3-gangendiner. Op maandag, woensdag en vrijdag golfen met ’s avonds een 3-gangendiner. Op dinsdag en donderdag lekker uitrusten, en nog een leuke excursie. Het arrangement eindigt op zaterdagmorgen met koffie en wat lekkers. Geen verplichtingen, gewoon zelf bepalen waaraan je wel of niet mee wilt doen.

Dit 7-daagse arrangement biedt het volgende:

3x golfen, 4x een 3-gangen menu (excl. drinken) en enkele excursies.

De prijs van het arrangement is  € 245,– per persoon (exclusief overnachtingen).
Golft uw partner niet, dan is de prijs van het arrangement € 125,– per persoon (exclusief overnachtingen).

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Wij verhuren ook kampeerhutten en gîtes (2-persoons) op onze camping.

Dit arrangement organiseren wij in 2021 op de volgende data:

-zondag 9 mei t/m zaterdag 15 mei  (week 19)

-zondag 29 augustus t/m zaterdag 4 september (week 35)

Heeft u nog vragen of lijkt dit u leuk, lekker en gezellig en wilt u zich opgeven voor dit arrangement, mail dan naar [email protected] of vul het reserveringsformulier in en geef bij “opmerkingen” aan dat u mee wilt doen met het CULI-GOLF arrangement.

Bellen kan natuurlijk ook: 0033 555 85 26 06 (nederlands gesproken).

Whatsapp of sms: 0033 6 85 22 54 78