7-daags CULI-GOLF arrangement


In 2014 zijn wij van start gegaan met een CULI-GOLF week, een combinatie van “genieten“. Overdag heerlijk genieten op de golfbaan en ’s avonds lekker culinair genieten. In 2018 organiseren wij deze week alweer voor de vijfde keer en wel van zondag 20 mei t/m zaterdag 26 mei.

In de nabije omgeving bevinden zich een aantal mooie golfbanen en er wordt in die week op drie banen gespeeld (Brive La Gaillarde, Aubazine, Souillac). Het arrangement begint op zondagavond met een welkomst apéritief en aansluitend een 3-gangendiner. Op maandag, woensdag en vrijdag golfen met ’s avonds een 3-gangendiner. Op dinsdag en donderdag lekker uitrusten, en nog een leuke excursie. Het arrangement eindigt op zaterdagmorgen met koffie en wat lekkers. Geen verplichtingen, gewoon zelf bepalen waaraan je wel of niet mee wilt doen.

Dit 7-daagse arrangement biedt het volgende:

3x golfen, 4x een 3-gangen menu (excl. drinken), 6 overnachtingen en enkele excursies.

De prijs van het arrangement is  € 295,– per persoon met eigen kampeermiddel.
Golft uw partner niet, dan is de prijs van het arrangement € 175,– per persoon.

Heeft u geen eigen kampeermiddel, dan is het mogelijk om op de camping een kampeerhut te huren. De prijs van het arrangement is dan:
– voor golfers € 345,– per persoon
– voor niet-golfers € 225,– per persoon

Wilt u wat meer luxe? Op 3 km. van de camping ligt een vakantiepark met leuke huisjes. Heeft u hierin interesse, neem dan even contact met ons op.
De prijs van het arrangement (exclusief huur huisje) is dan:
– voor golfers € 245,– per persoon
– voor niet golfers € 125,– per persoon

Dit arrangement organiseren wij in 2018 op de volgende data:

-zondag 20 mei t/m zaterdag 26 mei (week 21)

Heeft u nog vragen of lijkt dit u leuk, lekker en gezellig en wilt u zich opgeven voor dit arrangement, mail dan naar [email protected] of vul het reserveringsformulier in en geef bij “opmerkingen” aan dat u mee wilt doen met het CULI-GOLF arrangement.

bellen kan natuurlijk ook: 0033 555 85 26 06 (nederlands gesproken).