Algemeen


Wilt u op vakantie heerlijk onthaasten? Zoekt u ultieme rust midden in de natuur, maar toch niet ver van toeristische bezienswaardigheden en gezellige authentieke dorpjes? Wat dacht u van een frisse duik in ons eigen zwembad of vlakbij in het Lac du Causse? Wilt u genieten van Franse culinaire hoogstandjes, cocktails en ambachtelijk gebrouwen bier, gewoon op de camping?

Onze camping

Onze kleinschalige camping met Nederlandse eigenaren en zwembad heeft dertig staanplaatsen, 2 gîtes (2-personen) en 4 kampeerhutten. We bevinden ons op ongeveer 300 meter hoogte in natuurgebied De Causse in het zuidelijkste puntje van het departement De Corrèze in Zuid-Frankrijk, op de grens met de departementen Dordogne en Lot. De gebouwen op onze kleine camping dateren uit 1800 en zijn in de traditionele Franse stijl gebouwd. De camping is geopend vanaf 15 april tot 1 oktober.

Reserveren voor 2021

De camping is klein en heeft dus maar een beperkt aantal plaatsen en verhuurmogelijkheden. Wij kunnen ons in deze Covid-19 periode voorstellen dat je op dit moment nog niet definitief wilt reserveren voor 2021, maar wel graag bij ons wilt komen kamperen.

Daarom geven wij je de mogelijkheid om een voorlopige reservering te doen. Er hoeft nog geen aanbetaling gedaan te worden, maar je bent al wel zeker van een plaats of kampeerhut/gîte in 2021. Zodra er in de loop van 2021 meer duidelijkheid is en we weer op reis mogen, nemen wij contact met je op of de reservering definitief kan worden.

Zwemmen

Lekker afkoelen kan in ons zwembad op de camping of in het Lac du Causse. Dit meer heeft een heerlijk strand waar u kunt zonnen, zwemmen, windsurfen, zeilen, waterskiën en vissen. Lees meer over de zwemmogelijkheden >

 

Het restaurant

Kiest u voor Menu du Jour, à la carte of Menu Suprise? In ons gezellige restaurant vindt u naast standaard camping eten, ook hoogwaardige culinaire hoogstandjes uit Frankrijk. Lees meer over onze bijzondere restaurant >

Sanitairgebouw

Het moderne sanitairgebouw is gerealiseerd in de oude ‘schaapskooi’ en in de antieke schuur. Het is hygiënisch en modern ingericht met douches en toiletten, ook geschikt voor mindervaliden. We hebben een familiedouche, maar geen speciale babyruimte. Ook zijn er wasmachines aanwezig. Lees meer over onze faciliteiten >

Rust en natuur

Onze gezellige camping met Nederlandse eigenaren is ruim 8 hectare groot, waarvan de helft bestaat uit bos en ook heerlijk kunt wandelen. Doordat onze camping in de uitlopers van het Centraal Massief in Frankrijk ligt, is de omgeving heuvelachtig en ideaal om te wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden en prachtige autotochtjes te maken. Wist u dat de Corrèze op nummer 1 staat met de schoonste lucht van Frankrijk?

Bezienswaardigheden

Op zo’n drie kilometer afstand van onze camping kunt u genieten van het recreatiemeer met zandstrand ‘Lac du Causse’. In de nabije omgeving zijn veel bezienswaardigheden en gezellige authentieke dorpjes en markten. Op verzoek kunnen er ook uitstapjes gemaakt worden naar plaatselijke producteurs van bijvoorbeeld schapenkaas, ambachtelijk gebrouwen bier en notenlikeur waar u de producten kunt bekijken en proeven. Lees meer over de toeristische bezienswaardigheden in onze omgeving >

Wat maakt onze camping zo bijzonder?

Wij zijn een kleinschalige camping in Frankrijk waar je ouderwets vakantie viert. Een spelletje rummikub, een goed boek lezen, een duik in ons zwembad en heerlijk eten en drinken op ons terras. En dat in combinatie met heerlijk zandstrand vlakbij en leuke uitstapjes naar gezellige dorpjes en markten. Op onze camping met Nederlandse eigenaren geniet je van én met elkaar. Je begint de dag met verse broodjes en eindigt de dag met een cocktail of lokaal gebrouwen biertje onder de sterrenhemel. Onze gasten zijn echte levensgenieters!