Restaurant


Op onze kleinschalige camping vindt u naast standaard camping eten, ook heerlijke authentieke gerechten uit Frankrijk. Wat dacht u van huisgerookte eendenborst die daarna vacuüm gegaard wordt in de stoomoven, echt delicieux! En als dessert eigengemaakte hangop van schapenyoghurt met daarbij een kersensoepje. Bon appetit!

Menu du Jour en Menu Suprise

Een aantal keer per week serveren wij een ‘menu du jour’ oftewel een dagmenu met diverse streekgerechten. Als u echt verrast wil worden, kiest u voor een Menu Suprise! Het is natuurlijk ook mogelijk om à la carte te eten. De prijs is gemiddeld zo’n € 19,50 voor een drie-gangen menu. Ook pizza en friet vindt u op onze menukaart. Voor de kleintjes maken wij dikwijls een heerlijke crêpe.

Ons terras

We hebben twee terrassen, een overdekt (soms ook verwarmd) terras en het grote houten buitenterras waar u geniet van het schitterende uitzicht of ’s avonds van de prachtige sterrenhemel. We serveren heerlijke cocktails en lokaal gebrouwen bier. Op en rond het terras kunt u gratis gebruik maken van WIFI. Komt u gezellig op het terras zitten dan is het wel gebruikelijk dat u een consumptie neemt.

Culinaire arrangementen

Wij organiseren culinaire arrangementen met diverse interessante excursies en proeverijen in combinatie met lekker genieten van de Franse keuken, de gastvrijheid in de omgeving en nog veel meer.

Ons restaurant is op de woensdagavonden gesloten.