Restaurant


restaurant 2 Het restaurant is geopend vanaf eind april tot half september (op woensdagavond gesloten).  Een aantal keer per week serveren wij een menu du jour (dagmenu) met diverse streekgerechten. Tevens is het mogelijk om à la carte te komen eten en ook pizza’s en friet ontbreken hier niet. Ook afhalen is mogelijk.

Dan zijn er ook nog de “menu surprises” (verrassingsmenu’s), en u zult zeker “verrast” zijn  van wat er uit de keuken komt rollen. De prijs zal u niet afschrikken, een 3-gangen menu voor gemiddeld € 18,50.

De huidige kooktechnieken worden ook door ons in de keuken gebruikt. Wat dacht u van een huisgerookte eendeborst die daarna vacuüm gegaard wordt in de stoomoven, echt “delicieux”, of een heerlijk dessert: eigengemaakte hangop van schapenyoghurt met daarbij een kersensoepje.

Op het grote houten buitenterras is het heerlijk vertoeven, lekker genieten van het uitzicht onder het genot van een drankje of een hapje. Tevens kunt u op en rondom het terras gebruik maken van WIFI, komt u gezellig op het terras zitten dan is het wel gebruikelijk dat u een consumptie neemt.

In het voor- en naseizoen organiseren wij culinaire arrangementen met diverse excursies en proeverijen, kortom “lekker” genieten van culinaire hoogstandjes, de gastvrijheid in de omgeving en nog veel meer.

 

“Lekker” genieten: